Wie zijn wij?

Teamwork 

In onze praktijk werken we graag samen met andere systeemtherapeuten en systeem therapeutisch werkers. Zo blijven we fris in ons denken en veelzijdig in ons doen.

Ons team

Janneke de Voogd

Janneke de Voogd

Systeemtherapeut (Relatie- en gezinstherapeut)

Janneke is zelfstandig systeemtherapeut. Inmiddels is Janneke al zo’n 20 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Het aanhoudende gevoel dat het ook ‘anders zou moeten kunnen’ binnen de zorg heeft haar de wereld van de systeemtheorie in gebracht, waar ze in haar element is. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze gezinnen, paren, individuen en teams in veranderprocessen. Haar specialisaties zijn Jeugd & Gezin en Systeem & Seksualiteit. Ook steekt ze met plezier als opleider toekomstige systeemdenkers aan met haar enthousiasme voor het vak. Het mooiste onderdeel van haar werk ziet zij in de samenwerking die ontstaat wanneer mensen een veranderproces in stappen en met lef en zeker ook humor veel bijzonders bereiken.

Manon Mahieu

Manon Mahieu

Systeem therapeutisch werker

Manon werkt als systeem therapeutisch werker met ons samen vanuit haar eigen praktijk De Systemische Bron. Als systeem therapeutisch gezinscoach binnen de jeugd- en volwassenhulpverlening werkt zij bij onze cliënten in de thuissituatie. Manon weet met haar systemische visie en haar persoonlijke benadering gezinnen in hun kracht te zetten. Door de veelzijdigheid van haar werkervaring en specialisaties in autisme en systeembegeleiding weet zij heel snel aansluiting te vinden bij de gezinnen die zij coacht. Manon maakt systeemkrachten inzichtelijk door middel van praktische tools en opstellingen waardoor er snel zicht is op verandermogelijkheden.

Merel de Voogd

Merel de Voogd

Systeem therapeutisch werker

Merel deelt haar expertise als systeem therapeutisch werker in onze praktijk, zowel op onze locatie of bij cliënten thuis. Haar ervaringen in zorginstellingen en het werken met jongeren die niet thuis kunnen wonen heeft haar ertoe gebracht te zoeken naar andere manieren om toch in het huidige zorgsysteem iets bij te kunnen dragen. Als systeem therapeutisch werker biedt zij begeleiding vanuit wat er speelt in het dagelijkse leven. Zij maakt gebruik van praktische tools, waaronder de combinatie met fotografie. Hierdoor biedt zij gezinnen letterlijk en figuurlijk een andere kijk op hun leven.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info