Wie zijn wij?

Teamwork 

In onze praktijk werken we graag samen met andere systeemtherapeuten en systeem therapeutisch werkers. Zo blijven we fris in ons denken en veelzijdig in ons doen.

Ons team

Janneke de Voogd

Janneke de Voogd

>>> Eigenaar/Systeemtherapeut (Relatie- en gezinstherapeut)

>>> Janneke is zelfstandig systeemtherapeut. Inmiddels is Janneke al zo’n 20 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Het aanhoudende gevoel dat het ook ‘anders zou moeten kunnen’ binnen de zorg heeft haar de wereld van de systeemtheorie in gebracht, waar ze in haar element is. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze gezinnen, paren, individuen en teams in veranderprocessen. Haar specialisaties zijn Jeugd & Gezin en Systeem & Seksualiteit. Ook steekt ze met plezier als opleider toekomstige systeemdenkers aan met haar enthousiasme voor het vak. Het mooiste onderdeel van haar werk ziet zij in de samenwerking die ontstaat wanneer mensen een veranderproces in stappen en met lef en zeker ook humor veel bijzonders bereiken.

Monique Hof

Monique Hof

>>> Systeemtherapeut (Relatie- en gezinstherapeut)

>>> Monique is zelfstandig systeemtherapeut. Zij heeft jarenlange ervaring als jeugdhulpverlener, intern begeleider en docent. Als systeemtherapeut werkt zij vanuit haar eigen praktijk Systeemwijs in Gorssel en tot groot gezamenlijk plezier, ook regelmatig samen in de praktijk van Janneke. Monique is gespecialiseerd in Systeem & Onderwijs en Jeugd & Gezin. Daarnaast werkt ze als opleider op verschillende locaties en als behandelcoördinator bij Karakter, waar ze de systeemvisie in het oog houdt in crisissituaties. Monique weet vanuit rust en respect helderheid in complexe situaties te brengen.

Albert Aalbers

Albert Aalbers

>>> Systeemtherapeut (Relatie- en gezinstherapeut)

>>> Albert is zelfstandig systeemtherapeut. Naast zijn werk in de forensische psychiatrie is hij als systeemtherapeut deskundig in partner-relatietherapie, complexe gezinsproblematiek, ouderschap en opvoedingsvragen. Zijn uitgebreide kennis van psychiatrische problematiek en autisme deelt hij door middel van intervisie en scholing. Ook zet hij groepsbehandeling in bij familieleden en werkt hij samen met ervaringsdeskundigen in voorlichting. Albert weet als geen ander de ontregeling die is ontstaan te ontrafelen en doet dit op geheel eigen-wijze.

Manon Mahieu

Manon Mahieu

>>> Systeem therapeutisch werker

>>> Manon is systeem therapeutisch werker. Zij werkt ambulant vanuit Jong.nu, welke zij inzet in onze praktijk, als systeem therapeutisch Gezinscoach binnen de jeugd- en volwassenhulpverlening. Manon weet met haar systemische visie en haar persoonlijke benadering gezinnen in hun kracht te zetten. Door de veelzijdigheid van haar werkervaring in de jeugd- en volwassenhulpverlening en specialisaties in autisme en systeembegeleiding weet zij heel snel aansluiting te vinden bij de gezinnen die zij coacht. Manon maakt systeemkrachten inzichtelijk door middel van praktische tools in de thuissituatie waardoor er snel zicht is op verandermogelijkheden.

Merel de Voogd

Merel de Voogd

>>> Systeem therapeutisch werker

>>> Merel is systeem therapeutisch werker. Haar ervaringen in zorginstellingen en het werken met jongeren die niet thuis konden wonen heeft haar ertoe gebracht te zoeken naar andere manieren om toch in het huidige zorgsysteem iets bij te kunnen dragen. Als systeem therapeutisch werker biedt zij begeleiding in de thuissituatie vanuit wat er speelt in het dagelijkse leven. Zij maakt gebruik van praktische tools, waaronder de combinatie met fotografie. Hierdoor biedt zij gezinnen letterlijk en figuurlijk een andere kijk op hun leven.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info