Welkom op de website van JdV Systeemtherapie

Jongeren en volwassenen kunnen er individuele therapie krijgen, maar ook partners of gezinnen kunnen gezamenlijke therapiesessies volgen. Je kan naar de praktijk verwezen worden door een huisarts of wijkteam van de gemeente maar je kunt uiteraard ook zelf contact met ons opnemen. Je bent van harte welkom!

Ook kun je bij onze praktijk terecht voor coaching en intervisie of voor het volgen van trainingen en cursussen met betrekking tot systeemtheoretisch werken. We maken het met veel plezier op maat!


Let op: Van 23 december tot 11 januari vieren wij kerstvakantie en is de praktijk gesloten. Wij zijn weer bereikbaar na 11 januari. We wensen iedereen liefdevolle weken toe, met rust en plezier, waarin een bewogen jaar wordt afgesloten en we met frisse moed 2021 in gaan. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar!

Mocht er onverhoopt een situatie ontstaan waarin hulp en spoed nodig is, neem dan contact op met de dienstdoende huisarts, behandelend psycholoog/psychiater of spoedeisende zorg in uw regio.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info