JdV Systeemtherapie biedt systeemtherapie, coaching en intervisie en organiseert met veel plezier trainingen en masterclasses vanuit systeemtheoretish perspectief. Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten neem dan contact met ons op.


Teamwork

In onze praktijk werken we graag samen met andere professionals. Zo blijven we fris in ons denken en veelzijdig in ons doen. In samenwerking met ZieMij Arnhem bieden we PMST trajecten. PMST staat voor psychomotorische systeemtherapie en is een combinatie van systeemgesprekken (inzicht) en beweeg- en spelopdrachten (ervaren). PMST heeft als belangrijkste doel deelnemers op een andere manier met elkaar te verbinden en de al aanwezige veerkrachten te leren herkennen en benutten. Relaties voelen steviger, intimiteit groeit en er is weer aandacht voor elkaar met respect voor je eigen wensen en grenzen.  


Locaties

Gesprekken kunnen plaatsvinden bij je thuis, op je werkplek of op onze eigen locatie in Arnhem. We bespreken graag wat voor jou/jullie daarin het prettigst voelt.

‘Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren’

VOOR VERWIJZERS & PROFESSIONALS