Trainingen voor professionals

Voor mensen die met mensen werken en anders willen kijken biedt Janneke de Voogd diverse trainingen, cursussen en masterclasses vanuit de systeemtheorie. In een inspirerende setting wordt je meegenomen in de achtergronden van de systeembenadering en de mogelijkheden die deze biedt in verschillende vakgebieden. Zo bespreken we de invloed van systeemkrachten als grotere contexten, posities, patronen en overtuigingen en doen we praktische oefeningen om deze in te zetten ten gunste van werk en privĂ© situaties.  In de opbouw van de presentaties wordt altijd aandacht besteed aan dat wat relevant is voor onze deelnemers. Hieroverer stemmen we vooraf goed af zodat het programma toegankelijk en zo praktisch mogelijk is. Deelnemers gaan naar huis met tools in het jongleren met systemen waar ze deel van uitmaken, zowel in werksituaties als privĂ©.


Accreditaties

  • De tweedaagse training Werken met Systeemkrachten is door de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) geaccrediteerd met 18.3 punten.
  • De tweedaagse training Systemisch werken met Complexe scheiding is door de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) geaccrediteerd met 14.3 punten.


Aanmelding systeemtrainingen op maat

Professionals, teams of organisaties die een duik willen nemen in de wereld van systeemkrachten kunnen mailen naar info@jdvsysteemtherapie.nl of het contactformulier op de site invullen. We bespreken graag wat de wensen zijn en maken een offerte op maat.